Pedaltramp i kampen mod kræft

8. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

– Velkommen til TrædTil Danmark i Sønderborg. Herligt så mange cykler for den gode sag, siger byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt i sin velkomsttale på Ringriderpladsen. Han tilføjer, at cykling er god motion og at motion er den allerbedste form for forebyggelse af sygdom.

Efter Kultur- og Erhvervsudvalgsformandens velvalgte ord søndag formiddag sprang omkring 350 cyklister i sadlen og trampede sig rundt på Als. Ud over en naturoplevelse, så var der sidegevinster som motion, modvind og en god samvittighed. En meget stor del af indtægten går nemlig til Kræftens Bekæmpelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bjarne Skov ønsker Irene Terp tillykke med gevinsten. Loddet blev trukket af drengen i billedet.

Bjarne Skov ønsker Irene Terp tillykke med gevinsten. Loddet blev trukket af drengen nederst i billedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blot 60 cykleglade havde modet til at begive sig ud på 110 kilometer, mens hele 150 havde valgt at cykle 25 kilometer. De øvrige kørte 65 kilometer.

Først på eftermiddagen blev der trukket lod om tre cykletrøjer, men kun Irene Terp var på pladsen og kunne blive hyldet af de ørige deltagere. Præmierne sendes til vinderne i løbet af ugen.

– Der er diplomer til deltagerne og det er Kræftens Bekæmpelse, der har opgaven, siger cykleformand Bjarne Skov fra Sønderborg Cyklemotion. Klubben har sat ruterne sammen og har også sørget for andre praktiske ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra dagen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434259400027746.1073741884.271358109651210&type=1

Lige nu .....
Byrådsmøde direkte fra Rådhuset
Play Live TV