Alsrevyen klar til at fyre den af

6. marts 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På scenen står et stærkt aktørhold med mange nye ansigter, nemlig Alice Brønd, Jane da Gama, Lene Wrang og Nicklas Wilkens og de spiller sammen med gengangerne Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen og Erling Thomsen. Torsdag er det allersidste prøve inden den udsolgte premiere fredag. Læs programmet på www.alsrevyen.dk

Statsministeren snupper lige et billede af statsministeren.

Statsministeren snupper lige et billede af statsministeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De må ikke bygge hotellet på havnen så højt, som de drømte om. Stiftet er bange for, at folk vil forveksle det med Marie Kirken, lyder det fra en af skuepillerne, mens revyen gennemgår nogle af de tiltag, der er kommet fra vores politikere.

– Ja, Aase blev ikke borgmester igen og det er fordi hun glemte os i udkanten. Erik Lauritzen siger, at han vil være der for hele kommunen, så nu vil jeg have et lyskryds i Holm, siger en kvinde. Når hun tæller, hvor mange lyskryds der er i Sønderborg, så er det tydeligt, at Holm er noget bagud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seniorjobs

Kommunen er forpligtet til at sætte “det grå guld” i seniorjobs og det har revyholdet svært ved at se meningen i.

– Vi vil da hellere på højskole, så giv de lortejob til nogen, der virkeligt mangler penge, siger de.

Revyen kommer fint gennem 150-året for Slaget ved Dybbøl, Lars Løkke, Jørgen Leth, Helle Thorning – og de får sendt en melding til de rige i Whiskybæltet om, at der er råd til meget mere champagne, hvis de flytter til Sønderborg. Grænsen er jo dejligt tæt på.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har sparet 300 kroner på en flaske whisky og hvis vi køber tre mere, så er der råd til chokolade, siger et par rutinerede grænsehandlere.

Der er et dejligt tempo i dette års revy, hvor numrene flyder afsted i en lind strøm.

Det kan bestemt anbefales, at du køber en billet til lørdag – der er fyrre tilbage – eller bestiller en til søndag eftermiddag.

Se billeder fra forestillingen ved at trykke på knappen:

Knap

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...