Tag ud på Kær og se til Hjemmeværnet

21. september 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

De lokale Hjemmeværnsenheder på Als og Sundeved inviterer byens borgere til at besøge Hjemmeværnscenter Sønderborg på Sergentskolens tidligere øvelsesplads på Kær Vestermark.

Hjemmeværnets presseofficer Leif Larsen inviterer til åbent hus på Kær.

Hjemmeværnets presseofficer Leif Larsen inviterer til åbent hus på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er åbent hus på Hjemmeværnscenter Sønderborg på lørdag mellem 10 og 17. Her vil der være rig mulighed for at se det nye center og møde Hjemmeværnssoldaterne, der til daglig benytter stedet.

Der vil være mulighed for at komme rundt og se det hele, når Hjemmeværnssoldaterne gennemfører rundvisninger ved såvel Hærhjemmeværnskompagniet, og Flyverhjemme-værnskompagniet og Marinehjemmeværnsflotillen som har til huse på stedet.

Hjemmeværnet demonstrerer bl.a. et beredskabsområde, hvor man kan se hvordan hjemmeværnssoldaten kan overnatte i terrænet forud for en opgave, ligesom Hjemmeværnets våben og udrustning vil blive demonstreret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ind i mellem aktiviteterne, der bl.a. indeholder flere konkurrencer i løbet af dagen, vil der også være mulighed for at nyde en kop kaffe og få en snak med hjemmeværnssoldaterne.

Alle er velkomne til at kigge ud på den tidligere øvelsesplads og se Hjemmeværnets nye domicil efter i sømmene.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...