Guderups scene er klar til fest

22. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis der er orkestre fra for eksempel Musikskolen, der har lyst til at give en udendørs koncert i Guderup, så kan det sagtens lade sig gøre nu. I Guderup er der igen sat tag over scenen, så både musikere og teknik slipper for regndråber.

Fra venstre Keld Aaes, Mads Hansen fra SuperBrugsen, revisor Jørn Peder Schulz og Tøjhandler Peter Nebelung.

Fra venstre Keld Aaes, Mads Hansen fra SuperBrugsen, revisor Jørn Peder Schulz og Tøjhandler Peter Nebeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Keld Aaes tager imod mail fra de mennesker, der har lyst til at bruge scenen i Guderup. Det er gratis, men der skal bestilles tid, så der ikke er dobbeltbookinger.

Keld Aaes tager imod mail fra de mennesker, der har lyst til at bruge scenen i Guderup. Det er gratis, men der skal bestilles tid, så der ikke er dobbeltbookinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De mennesker, der har lyst til at komme og bruge scenen til et eller andet, kan bare sende mig en mail på [email protected], siger massør Keld Aaes til SønderborgNyt. Han forestiller, at der kan være orkestre  fra Musikskolen, der gerne vil have publikum på – og det får de, når de kommer til Guderup.

“”Vi tilbyder orkestrene scenen, strøm og en by med liv i”, siger massøren.

For en række år siden var scenen dækket med sejldug, men den blev revet i stykker i en storm

“Så vi søgte en pulje i Sønderborg Kommune og var heldige”, siger formand for Guderup i Centrum Peter Nebeling. Puljens formål var at give et løft til handelsbyerne i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den officielle indvielse sker den 31. oktober, hvor blandt andre  Frode Sørensen fra byrådet holder en tale. I dagens anledning vil der være pyntet op med udskårne græskar, så det også bliver en Halloweenfest, der krydres med pandekager, sodavand og varm kakao.

“Han er jo fra Guderup, hvor han var direktør i sparekassen”, siger Peter Nebeling.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...