Det er ikke alle P-pladser der nedlægges

23. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Netop nu og frem til 26. november er der høring i forhold til Sønderborg Kommunes forslag til strategi for byliv og infrastruktur. I

Det er ikke alle p-pladser, der nedlægges.

Det er ikke alle p-pladser, der nedlægges.

Artiklen fortsætter under annoncen

høringsperioden inviteres alle til to åbne gade-borgermøder, hvoraf det første blev holdt lørdag den 18. oktober på Perlegade ved Rønhaveplads. Det andet holdes ved Borgen lørdag den 15. november kl. 10-14.

På borgermøderne informeres om planen på store plancher med kort, der viser områderne, hvor der påtænkes ændringer, og tekster, der fortæller om forslagene. Der var stor interesse og spørgelyst på det første borgermøde, ligesom mange har været inde på www.sonderborgkommune.dk og læse om strategiforslaget. Der er ligeledes kommet over 30 kommentarer og forslag til høringen allerede.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Imidlertid går vi nu ind og præciserer de kort og tekster, der vedrører p-pladserne ved Sønderborg Slot og Vingården. Vi må medgive, at kortene kan give en opfattelse af, at forslaget indebærer, at alle p-pladser skal væk de to steder. Det er slet ikke tilfældet. Der er tale om 10-12 p-pladser foran slottet, og der er tale om 10-15 pladser på Vingården på den “sløjfe”, der går ud mod Løngang, men kun p-banerne ind mod Sønderborghus”, fortæller drifts- og anlægschef i Sønderborg Kommune, Thomas Jaap.

23. april 2024 Samfund, Sønderborg

To veje til at gøre botilbuddet Skrænten lovligt

23. april 2024 Samfund

Botilbuddet Skrænten skal leve op til kravene for brandsikkerhed og det drejer sig om den overdækkede gårdhave, som det vil bliver dyr at sikre og derfor ser beboerne ind i en betydelig huslejestigning. “Der er to veje til at gøre gårdhaven lovlig. Den ene er at brandsikre, som er den dyre løsning og så er […]

Læs mere...