Dejlig opbakning til Sundhedshuset i Nordborg

24. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

SF-formand Jørgen Jørgensen, skriver:

Det er jo dejligt at selv Carl Erik Rasmussen nu offentligt viser sin begejstring for det nye sundhedshus på Nordals. Så begejstret at han gerne vil sende en buket roser til Regionen. Dem har de også fortjent. Men jeg er da lidt skuffet over, at han ikke kan få sig selv til at anerkende de lokale politikeres indsats i tilvejebringelsen af det velfungerende sundhedshus.

Det er måske også for meget forlangt.

Jørgen Jørgensen efterlyser en kiropraktor til Sundhedshuset

Jørgen Jørgensen efterlyser en kiropraktor til Sundhedshuset

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er jo kun mennesker.

Men rammerne og grundlaget for Sundhedshuset, og her tænker jeg bl.a. på placering, finansiering, etablering og drift mv, er skabt og tænke af de lokale politikere.

Som en af de politikere der stod i orkanens øje, husker jeg udmærket det stormfulde møde i Idrætscenteret, som CER omtaler, og hvor jeg blev skældt ud med nogle af vores dejlige sprogs værste gloser. Og det i en sådan grad af der stadigvæk er enkelte på Nordals der har svært ved at hilse og se mig i øjnene. Men det er historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi nordalsinger har fået en fantastisk sundhedshus i det gamle Rådhus. Som både i omfang og indhold er dobbelt så stort som alternativet. Og det med en så lav husleje, at det er attraktiv for rigtig mange forskellige sundhedsaktører at deltage. Vi har i lang tid fremover sikret lægedækning, hvilket rigtig mange nordalsingere skønner på. Det eneste der mangler er efter min menig en kiropraktor. Et krav man passende kan rette til de nuværende lokale politikere.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...