Det går stødt fremad for TDC i Flensborg

30. oktober 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Da TDC i det tidlige forår besluttede at etablere en afdeling af callcenteret CCE i Flensborg, var målet at skaffe godt et par hundrede dansktalende medarbejdere til at tage telefonerne.

Med mange tusinde ledige i fjordbyen kunne det blive en nem sag at skaffe tilstrækkeligt med personale, men helt så nemt gik det ikke, og nu har

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk TDC-afdeling i Flensborg og amerikanske arbejdsgivere hos TDC i Sønderborg.

Dansk TDC-afdeling i Flensborg og amerikanske arbejdsgivere hos TDC i Sønderborg.

selskabet justeret tallet. Målet er, at der til foråret sidder 150 medarbejdere, der kan hjælpe danske TDC-kunder med at løse deres problemer, fortæller teamchef Jimmi Niebuhr Eriksen fra TDCs datterselskab CCE  i Flensborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi var måske en smule for optimistiske. Det har i hvert fald taget noget længere tid at få så mange dansktalende medarbejdere som vi troede i starten, og vi har været nødt til at gå nye veje”, siger han til Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev åbnet for deltidsjob, lagt en euro mere på timelønnen, og de nye medarbejdere fik en rigtig ansættelseskontrakt med TDC frem for med et vikarfirma. I dag er der 80 fuldtidsansatte i huset, mens antallet af medarbejdere er en del større.

Artiklen fortsætter under annoncen

En euro mere i timen har også fået danskere nord for grænsen til at tage callcenterjob i Flensborg, og de kommer så langt væk fra som Gråsten for at arbejde hos danske CC, skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

I august valgte TDC at outsource flere hundrede medarbejdere i kunde-servicedelen til amerikanske Sitel. Det betød, at det gamle TDC-callcenter i Sønderborg kom på amerikanske hænder, mens callcentret i Flensborg blev i TDC-koncernen.

26. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Den første madvaredonation til SINDs Folkekøkken er i hus

26. april 2024 Frivillige

Foreningen Sind arbejder ihærdigt på at genåbne Folkekøkkenet, som bliver til SINDs Folkekøkken og meningen er, at økonomisk pressede skal have mulighed for at få et godt måltid til en lav pris i Frivillighedens Hus. “Danish Crown har allerede doneret madvarer til den første gang, vi åbner vores folkekøkken og i dag, fredag, hentede jeg […]

Læs mere...