SET og iFabrikken har skabt flotte resultater

12. december 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Erhvervsudvalgsformand Ole W. Stenshøj, skriver:

I en artikel på Sønderborgnyt.dk efterspørges en liste over de resultater som SET og iFabrikken har skabt i 2013 og 2014, og antyder i artiklen, at

Ole W. Stenshøj skriver om succes i SET.

Ole W. Stenshøj glæder sig over succes i SET.

Artiklen fortsætter under annoncen

det kun er Erhvervsudvalget, som må vide, hvor mange virksomheder, der har set dagens lys som et resultat af SET og iFabrikkens arbejde. Jeg skal på det kraftigste understrege, at vi i Erhvervsudvalget på ingen måde sidder og ”gemmer” på den slags informationer – tværtimod.

SET og iFabrikken har i år og sidste år bidraget til skabelsen af en række nye virksomheder, og det glæder jeg mig over som formand for Erhvervsudvalget.

SET tilbyder en lang række tilbud til iværksættere. Nogle af de tilbud har fx været iværksættercafeer, kursus for iværksættere eller informations-møder. I samme periode er der etableret 50 nye CVR-numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man ser på iFabrikken, så er der aktuelt 35 personer tilknyttet. Siden april 2014 er der oveni etableret 10 nye CVR-numre indenfor potentielle vækstvirksomheder.

I 2013 og 2014 er der altså fra SET og iFabrikken blevet etableret 60 nye CVR-numre og en række nye iværksættere arbejder på at kunne udvide det antal. Det syntes jeg faktisk godt vi kan være bekendt.

Tidligere skrev SET

SønderborgNyt bringer her tal fra en tidligere periode i SET.

“I perioden 2006-2009 blev der i gennemsnit grundlagt 360 virksomheder om året i Sønderborg. I 2010-2011 er det tal steget til 569”, siger tidligere SET-direktør Michael Willmar i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Willemar havde 50 frivillige rådgivere og erhvervsledere, der via SET gratis hjalp iværksættere og nystartede virksomheder.

 

 

 

 

 

29. marts 2024 Sønderborg, Frivillige

Aabenraa Selvhjælp vil hjælpe seksuelt krænkede i Sønderborg

29. marts 2024 Sønderborg

Voksne med senfølger efter seksuel krænkelse i barndommen kæmper med psykiske og/eller fysiske følgereaktioner. De hyppigst forekommende er PTSD, angst, lavt selvværd, tvangsforestillinger, problemer med krop og seksualitet, selvskadende, suicidal eller seksualiseret adfærd, spiseforstyrrelser og stofmisbrug. Ventetiden for at komme i behandling er over to år. Det betyder, at borgerne ikke få hjælp hurtig. Vi […]

Læs mere...